Ro
 

En
 My mail@ifa
>> Anunturi si informatii utile > Utile
sau


Contacte:
Institutul de Fizică Aplicată
str. Academiei, 5
Chișinău, MD-2028
MOLDOVA (Rep.)
tel.: +(373) 22 738150
fax: +(373) 22 738149
e-mail: [javascript protected email address]

UTILE

 

1. FORMULAR FIȘÄ‚ DE EVALUARE

Pentru completarea Fișei de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale angajatului utilizati formularele: Excel (.xlsx), sau, în caz de probleme (MS Office 97-2003), - Excel 97-2003 (.xls).

 

2. PERMISE PENTRU ÎNTRODUCEREA ȘI SCOATEREA BUNURILOR DIN INCINTA IFA

Pentru ușurarea procedurilor legate de introducerea și scoaterea bunurilor materiale în blocul de fizică și matematică al AȘM (str. Academiei, 5), Direcția IFA, în calitate de responsabil pe bloc, vă propune să completați următoarele două formulare, după necesitate:

 1. "Permis de INTRODUCERE PROVIZORIE a bunurilor materiale” (descărcați versiunea *.doc)
      1) Daca ați scos bunurile folosind procedura de SCOATERE PROVIZORIE - urmați indicațiile de la punctul (ii.3) de mai jos.
      2) A se completa la introducerea bunurilor materiale provizoriu (nu permanent) și a se prezenta la intrare în bloc (paza blocului va păstra documentul). IMPORTANT: urmăriți ca paza blocului să semneze jos și să scrie data/ora introducerii, memorați data introducerii bunurilor (sau numărul atribuit), necesară la scoaterea bunurilor vizate (paza blocului va păstra documentul).
      3) La scoaterea acestor bunuri solicitați pazei blocului să găsesca acest permis vizat (spuneți data introducerii), în baza lui veți putea scoate aceste bunuri fără a mai fi nevoie de alte autorizări, urmăriți doar ca paza blocului sa semneze în josul documentului pentru a atesta faptul scoaterii bunurilor vizate.
  ATENȚIE: în cazul depășirii termenului indicat în permisul de INTRODUCERE PROVIZORIE, paza blocului va prezenta permisul Directiei IFA pentru elucidarea situației.
   
 2. "Permis de SCOATERE PROVIZORIE sau PERMANENTÄ‚ a bunurilor materiale” (descărcați versiunea *.doc)
      1) Daca ați introdus bunurile folosind procedura de INTRODUCERE PROVIZORIE - urmați indicațiile de la punctul (i.3) de mai sus.
     2) A se completa la scoaterea bunurilor materiale provizoriu sau permanent și a se prezenta la iesirea din bloc (paza blocului va păstra documentul). Permisul fără semnătura conducătorului institutului nu este valabil. IMPORTANT: urmăriți ca paza blocului să semneze jos și să scrie data/ora scoaterii bunurilor (paza blocului va păstra documentul). Daca urmați procedura de SCOATERE PROVIZORIE, memorați data scoaterii bunurilor (sau numărul atribuit), necesară la re-introducere.
     3) La re-introducerea acestor bunuri (în limitele termenului indicat) solicitați de la paza blocului acest permis vizat (spuneți data scoaterii) - în baza lui veți putea introduce bunurile fără a mai fi nevoie de alte autorizări, urmăriți doar ca paza blocului sa semneze în josul documentului pentru a atesta faptul re-introducerii bunurilor vizate.
  ATENȚIE: în cazul depășirii termenului indicat în permisul de SCOATERE PROVIZORIE, paza blocului va prezenta permisul Directiei IFA pentru a se aplica vinovăților măsurile de rigoare.

 

3. MODELE DE CERERI ȘI NOTE DE SERVICIU

 

report a bug close

Report a bug