Ro
 

En
 My mail@ifa
>> Anunturi si informatii utile > Acces EDUROAM
sau


Contacte:
Institutul de Fizică Aplicată
str. Academiei, 5
Chișinău, MD-2028
MOLDOVA (Rep.)
tel.: +(373) 22 738150
fax: +(373) 22 738149
e-mail: [javascript protected email address]

Access EDUROAM

Institutul de Fizică Aplicată este membru al rețelei Eduroam care oferă servicii de roaming prin puncte de acces WiFi pentru toți vizitatorii institutului implicați în cercetare și învățământ. Accesul la rețea este oferit utilizatorilor prin autentificarea acestora efectuată de instituția de origine, folosind aceleași credențiale ca și atunci când aceștea accesează rețeaua lor locală. Similar, cercetatorii din IFA pot beneficia de serviciul/rețeaua Eduroam pe durata desfășurării activităților lor în cadrul altor instituții de cercatare sau învățământ care au aderat la Eduroam.

Notă: din păcate, datorită structurii clădirii institutului, punctele de acces EduROAM nu sunt accesibile în toate camerele.

Mai multe despre rețeaua Eduroam puteți găsi pe https://www.eduroam.org sau https://www.eduroam.md.

Descrierea tehnică a serviciului/rețelei o puteți găsi în "eduroam Policy Service Definition". Descrierea similară pentru Eduroam (MD) o puteți găsi în "eduroam(MD) Technical Specification".

Pentru informații suplimentare cu privire la Eduroam în/pentru IFA sau în cazul unor probleme vă rugăm contactați:
Corneliu Gherman
bir. 220, Institutul de Fizică Aplicată
str. Academiei 5, m. Chișinău
MD 2028, Republica Moldova
email: [javascript protected email address]
tel: + (373) 22 739805

Pentru vizitatorii IFA:

  • Căutați puncte de access wifi "Eduroam", iar la conectare introduceți credențialele (login / password) anterior obținute de la responsabilul pentru Eduroam din instituția Dv.
    Atenție: Datorită structurii clădirii institutului nostru, puncte de acces Eduroam nu sunt accesibile în toate încăperile. Suntem conștienți de această problemă asupra soluționării cărei lucram. Mulțumim pentru înțelegere!

 

Pentru cercetătorii IFA:

  • Dacă sunteți în altă instituție, căutați puncte de access wifi "Eduroam", iar la conectare introduceți denumirea cutiei Dv. poștale oficiale (...@ifa.md) și parola de la cutia poștala ca informație pentru login / password. În unele instituții există posibilitatea de a folosi Eduroam și la conectare prin cablu - informații suplimentare puteți obține la responsabilul local pentru rețea/Eduroam.
  • În cazul în care vizitați o instituție despre care știți că este membru Eduroam, dar nu vedeți astfel de puncte de access, sau aveți probleme în conectare, contactați responsabilul local pentru rețea/Eduroam.
report a bug close

Report a bug